free web builder

IJzer Yoga

Emine bij Centrum Zenit in Alkmaar  

Mobirise
Mobirise
IJzer Yoga is een nieuwe yogaschool in Alkmaar. IJzer Yoga helpt je te ontdekken wie je echt bent en wat jij echt wilt. Door middel van bewegen met IJzer Yoga, ontdek je meer over je ware aard, wordt je sterk & vloeibaar zoals ijzer. Met yoga krijg je meer ruimte, meer levensenergie en meer vreugde. Yoga maakt je bewuster van waar je je aandacht schenkt. Jij staat steviger in je schoenen met zachtheid. Milde bewegingen maken je lichaam, geest en je mind flexibeler. Je krijgt meer balans in je leven. Met gezonde gedachten en liefdevolle aandacht naar jezelf toe, (on)bewust verbeter je je gezondheid.

Bij IJzer Yoga kun je je inschrijven op de najaarscursus en de voorjaarscursus. Met een vaste groep beoefen je elke week yoga in een vertrouwde omgeving en bouw je op in het gehele cursus. Je zult opmerken dat veel processen op de gang gezet worden tijdens de cursus. Je veranderingsproces wordt beter gestimuleerd door wekelijkse lessen met verschillende thema's. 

Nieuwe cursus begint in de najaarsseizoen op 11 september. Gehele cursus bevat 14 lessen en loopt tot en met 18 december. Op 23 oktober zijn er geen lessen in verband met de herfstvakantie. Voorjaarscursus begint op 8 januari. Lessen worden gegeven in Centrum Zenit gelegen op de Spoorstraat 62 te Alkmaar. Najaarscursus bedrag is 140 euro voor 14 lessen (10 euro per les). Betaling in twee termijnen is mogelijk. Datum en de tijd van de inhaallessen worden tijdens de cursus besproken.
Stuur een email naar ijzeryoga@gmail.com als je je wilt inschrijven op de cursus.

Op 9 september doet IJzer Yoga mee aan de Open Dag bij Centrum Zenit. Stuur een email naar ijzeryoga@gmail.com en schrijf je in bij de opendag om een keer zelf te proeven wat IJzer Yoga te bieden heeft en of het bij jou past.

Docent Emine: 
Ik ben een yoga beoefenaar sinds ik 16 jaar geleden naar Nederland ben verhuisd. Yoga heb ik in Leiden ontdekt. Daarna zat ik zelf 10 jaar lang als cursist bij Nellie van der Horst in de Amsterdamse Jordaan. Je kunt meer info over mezelf en IJzer Yoga vinden op: www.eminedalyan.com

Ik ben breed geschoold in verschillende yoga stijlen en technieken (inclusief yogalates, yoga nidra, raja yoga, hatha yoga, yin yoga, yoga voor peuters en kleuters en reiki). Yoga is een pad, kent veel vormen en in mijn lessen maak ik geen onderscheid tussen de yogastromen. Tijdens de lessen maak ik zowel gebruik van mijn kennis en ervaring als mijn intuïtie. Afhankelijk van de seizoen, groepsdynamiek, yogaervaring van de cursisten en mijn gevoel pas ik mijn lessen aan en gebruik ik verschillende stijlen. Yoga kent veel vormen. Bij mij gaat het meer over de inhoud en hoe je de pad loopt.
Dinsdagavond 17.00 – 18.00 uur
Adres

Spoorstraat 62
1815 BL Alkmaar

Contact

Email: postbus@centrum-zenit.org
Tel: 072 511 1311