how to develop free website

Opleiding Voetreflexologie op HBO-niveau

bij Centrum Zenit in Alkmaar

Mobirise
Duur: 3 jaar (versneld mogelijk in 2 jaar)
Lessen:
- Jaar 1: 19 lesdagen 
- Jaar 2: 14 lesdagen 
- Jaar 3: 13 lesdagen 
Tijd: 10:00-15:00u 
Erkenning: FONG, VNT, KTNO, VBAG, FAGT, BATC, CRKBO.
Tel: 06 49596935 
Website: www.voetreflexologie.com

Als voetreflextherapeute stimuleer je het zelfgenezend vermogen van het lichaam door blokkades in de energiedoorstroming met de juiste technieken weg te masseren. Wanneer er een blokkade in de energiedoorstroming van een bepaald lichaamsdeel bestaat zorgt dit uiteindelijk voor klachten. Ieder lichaamsdeel heeft zijn eigen corresponderende voetzone. en door die voetzone met de juiste technieken te masseren hef je deze blokkade op. Zodra de energie weer gaat stromen verminderen klachten en voelt men zich energieker.
Het overbrengen van de genezende werking van de voetreflextherapie geeft ons veel voldoening en dit enthousiasme voor het vak straalt door in al onze lessen.
Tijdens deze opleiding ontwikkelt u uitgebreide kennis en vaardigheden van de voetreflextherapie en globale medische kennis om zowel de symptomen als de oorzaak van de klacht van uw cliënt te behandelen. Er bestaat in de opleiding Voetreflexologie een mooi evenwicht tussen de oosterse en westerse genees-wijzen.

 U leert veel verschillende klachten te behandelen zoals: blessures, artrose, bursitis, stressgerelateerde klachten (o.a. migraine), orgaanklachten, hormonale klachten (o.a. overgangsklachten en menstruatieklachten), emotionele klachten, autisme, ADHD, reuma, RSI en meer... 
De opleiding voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen en is erkend door: FONG, VNT, KTNO, VBAG, FAGT, BATC, CRKBO. 
 
Vakken
Theorie en praktijk voetreflexologie (methode Fysioreflextherapie), meridianen, 5-elementen, medisch globaal A en B, yoga, mindfulness, chakra’s, metamorfosemassage en gezichtsdiagnose.

OPGAVE
Opgeven kan door een mail te sturen naar secretariaatsvv@gmail.com met daarin:
Bij deze meld ik mij aan voor de opleiding voetreflextherapie op HBO-niveau te Alkmaar
Naam:
Mailadres:
Telefoonnummer: 

Kennismakingsworkshop School voor Voetreflexologie

U bent van harte welkom bij de kennismakingsworkshop op 9 september 2018 om uit te zoeken welke cursus of opleiding uw interesse heeft.

Datum: 9 september 2018
Tijd: 16:00 - 17:00 uur
Kosten: gratis :-)
Opgave: secretariaatsvv@gmail.com
Tel: 06 49596935
Website: www.voetreflexologie.com

De School voor Voetreflexologie

De School voor Voetreflexologie bestaat al sinds 1988 en is het opleidingsinstituut voor voetreflextherapie en medische basiskennis. Onze passie is het overbrengen van de genezende werking van de voetreflextherapie en de massage op onze cursisten zodat steeds meer mensen op natuurlijke wijze geholpen worden bij hun klachten. Met voetreflexologie wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd waardoor klachten verminderen en het algemeen welbevinden beter is. Zowel de oosterse- als de westerse visie op het menselijk lichaam staan bij ons centraal en er heerst een gezellige sfeer tijdens de lessen met naast voetreflex tevens aandacht voor mindfulness en yoga. Al onze cursussen en opleidingen zijn van hoge kwaliteit en erkend volgens de laatste kwaliteitseisen.

Aanbod School voor Voetreflexologie 2018 - 2019

Cursussen Opleidingen Lezingen
VOETREFLEXOLOGIE
STRESSGERELATEERDE KLACHTEN
Duur
: 4 dagen
Aanvang: 24 september 2018
VOETREFLEXOLOGIE
Duur
: 2 jaar
Aanvang: 24 september 2018
LEZING SLAAPPROBLEMEN
Datum
: 30 november 2018
Tijd: 10:00 – 11:30 uur
VOETREFLEXOLOGIE
STRESSGERELATEERDE- EN ORGAANKLACHTEN
Duur
: 8 dagen
Aanvang: 24 september 2018
VOETREFLEXTHERAPIE OP HBO-NIVEAU
Duur
: 4 jaar (versneld mogelijk in 2 jaar)
Aanvang: 24 september 2018

Adres

Spoorstraat 62
1815 BL Alkmaar

Contact

Email: postbus@centrum-zenit.org
Tel: 072 511 1311