best website templates

 Krishnamurti

Zondagmiddag 4 uur op 14 oktober 2018 bij Centrum Zenit in Alkmaar  

Het is een overleg, de spreker doet geen poging hulp te bieden, hij probeert niemand te beïnvloeden, te overreden of om te praten.
       
Krishnamurti
Dialoog: In een gesprek scheppen we een lege ruimte waarin we geen doel hebben, we hebben geen agenda of een program. We praten alleen maar met elkaar, en we hebben geen verplichting om iets voor elkaar te krijgen.

Niemand hoeft met iets in te stemmen. We luisteren eenvoudig naar alle meningen. En als het er op lijkt dat we niets voor elkaar krijgen, kan ons dat niet schelen, omdat al doende het gesprek ons op een veel diepere laag raakt, juist als we een lege ruimte scheppen.

David Bohm    


14 oktober
Een gezonde geest: 
Voorbij sprookjes en gewoonten.
Conflict. Spiegel van relaties.
20 min. US 97 EBM 1, DVD.
HET CONFLICT SPEELT ZICH AF TUSSEN WERKELIJKHEID EN VERBEELDING. OM TE BEGRIJPEN WAT JE BENT, MOET ER AAN VERBEELDING, AAN HET IDEAAL, AAN DE EIGEN PROJECTIE VAN DE TOEKOMSTIGE STAND VAN ZAKEN VOLLEDIG EEN EINDE KOMEN. SAMENSTELLING VAN TOESPRAKEN EN GESPREKKEN. ONDERTITELING NEDERLANDS + VERTALING.  

Vrije gedachten wisseling.
Verandering.
US 97 EBM 2, DVD
K.: ALS IK NIET DIEPGAAND VERANDER, ZAL DE TOEKOMST ZIJN WAT IK NU BEN. ALS IK VANDAAG GEMEEN, HARDVOCHTIG, WREED BEN, NET ALS IN HET VERLEDEN. ZAL IK DAT MORGEN OOK ZIJN.

Nederlandse ondertiteling ook verfrissing en versnapering.
Muzikale inleiding.

Pim Kuiper: 0624239662
Handreiking 4 E. 
Adres

Spoorstraat 62
1815 BL Alkmaar

Contact

Email: postbus@centrum-zenit.org
Tel: 072 511 1311